O kompaniji

Mogo Leasing d.o.o. je dio Mogo Finance Grupe. Grupa pruža usluge leasinga za kupovinu polovnih automobila i leaseback uslugu za sve marke i modele vozila, bez ograničavanja starosne dobi vozila, sa jasnim uslovima i dugim periodom otplate.

Naša misija je ponuditi povoljne uslove leasinga polovnih automobila za korisinike kojima je potreban brz i jednostavan način finansiranja.

Naša vizija je da budemo vodeća kompanija na tržištu koja nudi usluge leasinga polovnih automobila, prepoznatljiva po partnerskom odnosu sa korisnicima i kvalitetnoj usluzi.

Cijeneći Vaše vrijeme i finansijsku stabilnost nudimo Vam usluge pomoću najnaprednijih tehnoloških rješenja. To nam omogućava da Vam brzo ponudimo naše usluge, da budemo dostupni za Vas u svakom trenutku i da se prilagodimo svim tržišnim promjenama. 

Cijeneći Vašu društvenu i finansijsku stabilnost koristimo najnapredniji model za analizu i procjenu korisnika. To nam omogućava da brzo procjenimo korisnike, izračunamo tržišnu vrijednost vozila i pružimo najbolje moguće uslove finansiranja.

Trudimo se da Vam detaljno objasnimo uslove ugovora, proces procjene i odobravanja zahtjeva. Uvijek smo tu za Vas u želji da Vam pružimo potrebne informacije i pomoć.

MOGO je pouzdan partner koji nudi usluge leasinga i povratnog lizinga korisnicima u Latviji, Litvaniji, Estoniji, Gruziji, Poljskoj, Rumuniji, Moldaviji, Bjelorusiji, Jermeniji, Bugarskoj, Albaniji i Makedoniji. Preko 60.000 zadovoljnih korisnika izabrali su naše usluge i nadamo se da ćete biti jedan od njih.

 

Biće nam drago da Vam pomognemo

Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak, od 09:00 do 17:00 sati