Uslovi korištenja web stranice

Cjelokupan sadržaj web stranice, uključujući sav tekst, slike, oznake, logotipe i grafiku je u vlasništvu Mogo Leasing d.o.o. ili drugih članova grupe Mogo Finance. Svaki korisnik na web sajtu može učitati ili odštampati određene stranice pod uslovom da ne krši odredbe Zakona o autorskim i srodnim pravima ili bilo kojim drugim važećim zakonskim propisima. Zabranjeno je kopirati, prenositi, modifikovati ili koristiti ovu web stranicu za bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu bez prethodnog pismenog odobrenja Mogo Leasing d.o.o.

Svi nazivi, logotipi i zaštitni znakovi Mogo Leasing d.o.o. ili bilo kojih drugih članova grupe Mogo Finance koji su objavljeni na stranici ne mogu se koristiti niti reprodukovati bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije.

Zabranjeno je stavljanje bilo kakvih veza na web stranicu sa druge web lokacije bez prethodnog pismenog odobrenja Mogo Leasing d.o.o.

Veze sa drugim web stranicama

Mogo Leasing d.o.o. nije odgovoran za informacije koje se nalaze na drugim web stranicama na kojima postoje hyperlink-ovi.

Karakter sadržaja web stranice

Cjelokupan sadržaj ili bilo koji dio sadržaja objavljen na web stranici nije i ne može se posmatrati, razmatrati i/ili tumačiti kao oglas, ponuda, poziv ili bilo koja druga vrsta komercijalne ponude. Isto se ne može tumačiti kao pravni savjet ili prijedlog za određeni dogovor. Obzirom na postojeće zakonodavstvo i specifične parametre transakcije, moguće je da se određena transakcija u potpunosti ili pod određenim uslovima razlikuje od karakteristika i uslova objavljenih na ovoj web stranici.

Odgovornost

Propust uzrokovan objektivnim razlozima je moguć iako Mogo Leasing d.o.o. redovno ažurira informacije na svojoj web stranici. Mogo Leasing d.o.o. nije odgovoran za posljedice, uključujući svaku štetu p

rouzrokovanu ili na bilo koji način povezanu sa pristupom ili korištenjem ove web stranice.

Cjelokupan sadržaj web stranice postavljen je u obliku koji se može promijeniti bez prethodne najave. Informacije se pružaju u skladu sa važećim zakonima i propisima, bez garancije za zaštitu od računarskih virusa ili drugih prijetnji. Mogo Leasing d.o.o. nije odgovoran za obim, tačnost i potpunost informacija.

Rizik i trošak korištenja sadržaja na web stranici preuzima korisnik. Korisnik je odgovoran za percepciju i tumačenje tačnosti, potpunosti i korisnosti informacija koje se nalaze na web stranici. Mogo Leasing d.o.o. ne može garantovati neprekidan pristup web stranici kompanije.

Biće nam drago da Vam pomognemo

Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak, od 09:00 do 17:00 sati