Šta je Auto leasing?

Ukoliko želite kupiti automobil, a nemate dovoljno novca i banke Vam možda ne žele odobriti novčana sredstva ili je potrebno previše vremena i dokumentacije za realizaciju - Mogo je idealan partner za Vas.

 

Ugovor o leasingu je način kupovine automobila na rate. Prema ugovoru, davaoc leasinga Mogo postaje vlasnik automobila kojeg odaberete, a Vi korisnik istog. Kada otplatite sve rate predviđene ugovorom i otplatnim planom, vlasništvo nad automobilom prelazi na Vas.

 

Razmotrit ćemo Vaš zahtjev i izračunati maksimalan iznos finansiranja zasnovan na procjeni automobila, a ne na osnovu visine Vaših primanja. Proces odobrenja leasinga je zbog toga mnogo lakši nego u bankama. U roku od samo jednog dana možete sjediti za volanom željenog automobila.

Kako to funkcioniše?

 

1. Želite kupiti automobil?

2. Izaberite iznos i rok finansiranja

3. Popunite zahtjev i dobit ćete odgovor

4. U najbližoj poslovnici potpisat ćete ugovor

 

Osnovni uslovi

 

Imate 18 godina
Želite kupiti automobil
Državljanin ste Bosne i Hercegovine
Imate važeću ličnu kartuKako aplicirati za leasing?

Na našoj web stranici:

Popunite online zahtjev na web stranici www.mogo.ba

Putem telefona:

Pozovite nas na 033 873 456 i mi ćemo za Vas popuniti zahtjev.

Lično, posjetom naše poslovnice:

Popunite zahtjev u najbližoj poslovnici.

Kako da Vas obavijestimo o ishodu aplikacije?

Nekoliko minuta nakon podnošenja aplikacije za leasing, dobićete informativnu ponudu, koja sadrži iznos mjesečne rate leasing naknade na osnovu cijene vozila, učešća i perioda otplate koji ste unijeli.                                         

 

Iznos finansiranja i mjesečna rata leasing naknade

Procjena auta

Mogo Leasing d.o.o. će napraviti besplatnu procjenu tržišne vrijednosti Vašeg izabranog automobila. Možete se prijaviti za finansiranje do 80% vrijednosti Vašeg automobila (do 20.000 KM).

Izračun mjesečne rate leasing naknade

Kalkulator Vam omogućava da izaberete željeni period otplate (do 84 mjeseca) i izračunate iznos mjesečne rate leasing naknade.

Otplata leasinga

Dobit ćete podsjetnik putem SMS-a i e-maila na dan dospijeća mjesečne rate leasing naknade, tako da ne morate brinuti da ćete zaboraviti izvršiti plaćanje.
Možete izvršiti prijevremenu otplatu leasinga i uštedjeti na kamati. Naš centar za podršku klijentima će Vam pomoći da pronađete najpogodniji otplatni plan.
Ako želite napraviti bilo kakve izmjene na otplatnom planu, molimo kontaktirajte podršku za klijente na 033 873 456 ili info@mogo.ba

Registracija vozila

Za vrijeme trajanja ugovora, vlasnik automobila je Mogo Leasing d.o.o. Kada otplatite sve rate predviđene ugovorom i otplatnim planom, vlasništvo nad automobilom prelazi na Vas.

Biće nam drago da Vam pomognemo

Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak, od 09:00 do 17:00 sati