+387 33 873 456 info@mogo.ba

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 17:00

Rad sa strankama do 16:00

Subota i nedjelja neradni dani

Service centers

Šta je Auto leasing?

Ukoliko želite kupiti automobil, a nemate dovoljno novca i banke Vam možda ne žele odobriti novčana sredstva ili je potrebno previše vremena i dokumentacije za realizaciju - Mogo je idealan partner za Vas.
 
Ugovor o leasingu je način kupovine automobila na rate. Prema ugovoru, davaoc leasinga Mogo postaje vlasnik automobila kojeg odaberete, a Vi korisnik istog. Kada otplatite sve rate predviđene ugovorom i otplatnim planom, vlasništvo nad automobilom prelazi na Vas.
 
Razmotrit ćemo Vaš zahtjev i izračunati maksimalan iznos finansiranja zasnovan na procjeni automobila i Vaše kreditne sposobnosti. Proces odobrenja leasinga je zbog toga mnogo lakši nego u bankama. U roku od samo jednog dana možete sjediti za volanom željenog automobila.

Kako to funkcioniše?

Želite kupiti automobil?
Izaberite iznos i rok finansiranja
Popunite zahtjev i dobit ćete odgovor
U najbližoj poslovnici potpisat ćete ugovor
Osnovni uslovi
Imate 18 godina

U radnom ste odnosu

Državljanin ste Bosne i Hercegovine

Imate važeću ličnu kartu
Kako aplicirati za leasing?
Popunite online zahtjev na web stranici www.mogo.ba

Pozovite nas na 033 873 456 i mi ćemo za Vas popuniti zahtjev.

Popunite zahtjev u najbližoj podružnici. 
Kako da Vas obavijestimo o ishodu aplikacije?
Nekoliko minuta nakon podnošenja aplikacije za leasing, dobićete informativnu ponudu, koja sadrži iznos mjesečne rate leasing naknade na osnovu cijene vozila, učešća i perioda otplate koji ste unijeli.
Iznos finansiranja i mjesečna rata leasing naknade
Mogo Leasing d.o.o. će napraviti besplatnu procjenu tržišne vrijednosti Vašeg izabranog automobila. Možete aplicirati za finansiranje do 80% vrijednosti automobila (do 20.000 KM).

Kalkulator Vam omogućava da izaberete željeni period otplate (do 84 mjeseca) i izračunate iznos mjesečne rate leasing naknade.
Otplata leasinga
Dobit ćete podsjetnik putem SMS-a i e-maila na dan dospijeća mjesečne rate leasing naknade, tako da ne morate brinuti da ćete zaboraviti izvršiti plaćanje.

Možete izvršiti prijevremenu otplatu leasinga i uštedjeti na kamati. Naš Centar za podršku klijentima će Vam pomoći da pronađete najpogodniji otplatni plan

Ako želite napraviti bilo kakve izmjene na otplatnom planu, molimo kontaktirajte podršku za klijente na 033 873 456 ili info@mogo.ba
Vlasništvo nad vozilom
Za vrijeme trajanja ugovora, vlasnik automobila je Mogo Leasing d.o.o. Kada otplatite sve rate predviđene ugovorom i otplatnim planom, vlasništvo nad automobilom prelazi na Vas.