+387 33 873 456 info@mogo.ba

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 17:00

Rad sa strankama do 16:00

Subota i nedjelja neradni dani

Service centers

O kompaniji

 

Mogo Leasing d.o.o. je dio Mogo Finance Grupe. Grupa pruža usluge leasinga za kupovinu polovnih automobila i leaseback uslugu za sve marke i modele vozila, bez ograničavanja starosne dobi vozila, sa jasnim uslovima i dugim periodom otplate.

Naša misija je ponuditi povoljne uslove leasinga polovnih automobila za korisinike kojima je potreban brz i jednostavan način finansiranja.

 

Naša vizija je da budemo vodeća kompanija na tržištu koja nudi usluge leasinga polovnih automobila, prepoznatljiva po partnerskom odnosu sa korisnicima i kvalitetnoj usluzi.

 

Cijeneći Vaše vrijeme i finansijsku stabilnost nudimo Vam usluge pomoću najnaprednijih tehnoloških rješenja. To nam omogućava da Vam brzo ponudimo naše usluge, da budemo dostupni za Vas u svakom trenutku i da se prilagodimo svim tržišnim promjenama.

 

Cijeneći Vašu društvenu i finansijsku stabilnost koristimo najnapredniji model za analizu i procjenu korisnika. To nam omogućava da brzo procjenimo korisnike, izračunamo tržišnu vrijednost vozila i pružimo najbolje moguće uslove finansiranja.

 

Trudimo se da Vam detaljno objasnimo uslove ugovora, proces procjene i odobravanja zahtjeva. Uvijek smo tu za Vas u želji da Vam pružimo potrebne informacije i pomoć.

 

MOGO je pouzdan partner koji nudi usluge leasinga i povratnog lizinga korisnicima u Latviji, Litvaniji, Estoniji, Gruziji, Poljskoj, Rumuniji, Moldaviji, Bjelorusiji, Armeniji, Bugarskoj, Albaniji i Makedoniji. Preko 60.000 zadovoljnih korisnika izabrali su naše usluge i nadamo se da ćete biti jedan od njih.

 

Zašto Mogo?

  • Dobit ćete odgovor na Vaš zahtjev u roku od 15 minuta
  • Jednostavan i brz zaključak ugovora
  • Bez skrivenih dodatnih troškova
  • Međunarodna kompanija koja posluje u 14 zemalja

Koji od Mogo proizvoda želite?

Leasing

Ukoliko želite kupiti automobil, a nemate dovoljno novca i banke Vam možda ne žele odobriti novčana sredstva ili je potrebno previše vremena i dokumentacije za realizaciju - Mogo je idealan partner za Vas. U roku od samo jednog dana možete sjediti za volanom željenog automobila.

Povratni leasing

Ukoliko imate nepredviđenih troškova, a banke Vam možda ne žele odobriti novčana sredstva ili je potrebno previše vremena i dokumentacije za realizaciju - iskoristite priliku da dobijete željeni iznos kod nas uz jedinu garanciju, Vaš automobil. Maksimalni iznos finansiranja određujemo na osnovu procjenjene vrijednosti Vašeg automobila.